• Deskundigheid
  • Jarenlange ervaring
  • Nauwkeurige werkwijze
  • Producten van hoogwaardige kwaliteit

Nieuwe vloeren

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je woonkamer, slaapkamer of keuken? We beschikken over een ruim aanbod nieuwe vloeren! Van klassiek parket tot pvc: we hebben een geschikte vloer voor iedere ruimte.

De mogelijkheden van een nieuwe vloer

Je kunt bij ons terecht voor klassiek parket, multiplank, laminaat en pvc click vloeren. Welke vloer geschikt is voor jou, is afhankelijk van de ruimte en je wensen. Iedere vloer heeft z’n eigen voordelen. Zo is klassiek parket een duurzame oplossing en is een PVC vloer zeer eenvoudig te onderhouden. We adviseren je graag en beantwoorden al je vragen zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Nieuwe vloer of renoveren?

Heb je een parketvloer, maar is deze beschadigd of is de kleur niet meer naar wens? Misschien is vloerrenovatie een optie. Natuurlijk zijn de kosten voor ieder project verschillend en afhankelijk van de huidige staat van de vloer, maar over het algemeen liggen de kosten van renovatie veel lager dan die van het leggen van een nieuwe vloer. Benieuwd of dit iets voor jou is? 

Bezoek onze showroom

Het aanschaffen van een nieuwe vloer is vaak een behoorlijke investering. We begrijpen dan ook dat je het parket, laminaat of pvc graag in het echt wilt zien voordat je dit laat leggen. Daarom beschikken we over een showroom waar je verschillende parket-, pvc- en laminaatvloeren kunt komen bekijken. Daarnaast adviseren we je graag over de geschikte vloer voor de desbetreffende ruimte.

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen of advies nodig over de geschikte vloer voor jou? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!