• Deskundigheid
  • Jarenlange ervaring
  • Nauwkeurige werkwijze
  • Producten van hoogwaardige kwaliteit

Vloerrenovatie

Je vloer weer als nieuw! Het leggen van een nieuwe vloer is een tijdrovende en kostbare klus. Beschik je over een mooie parketvloer, betonvloer of natuurstenen vloer maar heeft deze de nodige gebruikssporen opgelopen? Dan is het renoveren van deze vloer een perfecte oplossing!

Waarom kiezen voor een vloerrenovatie?

Het renoveren van een vloer brengt een groot voordeel met zich mee ten opzichte van het leggen van een nieuwe vloer. Het renoveren van je huidige vloer is kostentechnisch gezien erg interessant! Natuurlijk zijn de kosten voor ieder project verschillend en afhankelijk van de huidige staat van de vloer, maar over het algemeen bedragen de kosten van renovatie ongeveer 30% van wat een nieuwe vloer zou kosten. Daarnaast is het bij parketrenovatie mogelijk om je vloer een compleet andere uitstraling te geven door middel van de afwerking. Zo heb je helemaal het gevoel dat je een nieuwe vloer hebt!

Onze werkwijze

De werkwijze bij een vloerrenovatie, is uiteraard afhankelijk van het soort vloer. We ondernemen bij het renoveren van een natuurstenen vloer andere stappen dan bij een parketvloer. Wel beginnen we in alle gevallen met het beoordelen van de vloer. We komen graag bij je langs om de vloer, geheel kosteloos, te bekijken om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Aan de hand van deze informatie kunnen we een plan maken voor de behandeling.

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen of advies nodig over de geschikte vloer voor jou? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!