• Deskundigheid
  • Jarenlange ervaring
  • Nauwkeurige werkwijze
  • Producten van hoogwaardige kwaliteit

Over Floortec Noord

We helpen je graag met het leggen, renoveren of onderhouden van jouw (toekomstige) vloer of trap. Bekijk onze specifieke diensten voor meer informatie over parketrenovatie, natuursteenrenovatie, traprenovatie of onze nieuwe vloeren!

Wat we doen

We helpen je graag met het leggen, renoveren of onderhouden van jouw (toekomstige) vloer of trap. Met onze deskundigheid, en (onderhouds)producten van hoogwaardige kwaliteit voorzien we iedere ruimte van een vloer die gezien mag worden. Bekijk onze specifieke diensten voor meer informatie over parketrenovatie, natuursteenrenovatie, traprenovatie of onze nieuwe vloeren!

Jan Kleefstra

Ik ben sinds 2004 zelfstandig ondernemer. Ik ben aangesloten bij Floortec Nederland onder de naam Floortec Noord. Hiervoor ben ik vijftien jaar werkzaam geweest als timmerman bij diverse bedrijven. Tijdens deze periode heb ik veel ervaring opgedaan met betrekking tot het leggen, renoveren en onderhouden van vloeren. In mijn werk ben ik gericht op het afleveren van een mooi eindresultaat en ik denk altijd in mogelijkheden.

Mark Kleefstra

Ik werk vanaf 2015 samen met mijn vader bij Floortec Noord. Na mijn opleiding Bouw en Onderhoud ben ik eerst een andere weg ingeslagen. Inmiddels ben ik alweer geruime tijd werkzaam bij Floortec Noord. Ik werk iedere dag met ontzettend veel plezier en krijg altijd weer nieuwe energie van het opleveren van een mooie vloer. 

Onze werkwijze

We beginnen in alle gevallen met het beoordelen van de vloer. We komen graag bij je langs om de vloer, geheel kosteloos, te bekijken om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Aan de hand van deze informatie kunnen we een plan maken voor de behandeling. Kan de huidige vloer gerenoveerd worden of geeft een nieuwe vloer het beste resultaat? 

Vervolgens wordt het nieuwe parket, pvc of laminaat gelegd of renoveren we de huidige houten of natuurstenen vloer. Tot slot zorgen we voor kwalitatief hoogwaardige afwerking om zo een perfect en gebruiksvriendelijk eindresultaat te garanderen.

1

Inventarisatie

Inventariseren van de mogelijkheden

2

Uitvoering

Het renoveren van de huidige vloer of het leggen van een nieuwe vloer

3

Onderhoud

De juiste afwerking om onderhoudsvriendelijkheid te vergroten

Onze showroom

Het aanschaffen van een nieuwe vloer is vaak een behoorlijke investering. We begrijpen dan ook dat je het parket, laminaat of pvc graag in het echt wilt zien voordat je het laat leggen. Daarom beschikken we over een showroom waar je verschillende parket-, pvc- en laminaatvloeren kunt komen bekijken. Daarnaast adviseren we je graag over de geschikte vloer voor de desbetreffende ruimte.

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen of advies nodig over de geschikte vloer voor jou? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!